WIJ GARANDEREN DE VERKOOPPRIJS, ZONDER INDEXERINGSCLAUSULE!
Locatie
Neerveldstraat 101/103
1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
Oplevering
Q4 2025
Verkocht
50%

For a
well-balanced life

Benoit Galoux - CCO Eaglestone

"Double You" beantwoordt aan al de tegenstellingen waarnaar u verlangt en brengt die in perfecte balans: uw stedelijke - en uw groene kant. Met wonen in The W kiest u voor "en", eerder dan "of". Het is een evenwichtige keuze in een inspirerende omgeving die absoluut zal voldoen aan uw zoektocht naar levenskwaliteit en welzijn.
 

For an uncompromising living

Natacha Mertens - Marketing & Communication Manager

De W ligt midden in een wijk die inzet op de terugkeer van goede huisvesting én natuur langs de Woluwevallei. Dit deel van Sint-Lambrechts-Woluwe, cultureel gekenmerkt door de aanwezigheid van de Wolubilis-site, heeft een weelderige aaneenschakeling van de mooiste parken, vijvers en landelijke paadjes in de regio.

Vlakbij belangrijke invalswegen krijgt u een handige en directe toegang tot multimodaal openbaar vervoer zoals bus, tram, metro, Villo, etc. Buurtwinkels, Culturele Centra, restaurants en een shoppingcenter zijn allemaal super bereikbaar. U bevindt zich werkelijk op een steenworp van alle leukste adresjes uit de buurt.

For a perfect harmony between existing and new

Nathalie Mommaert - Project Manager

De architecturale uitdaging die ArtBuild Architects aanging, bestond erin een bestaand gebouw te matchen met een nieuwe constructie in het hart van een groene omgeving en vorm te geven aan een gezellige ontmoetingsplaats. De combinatie van sterke architectonische accenten met het gebruik van verschillende mooie materialen zorgt voor een evenwichtige en prettige woonomgeving.

Het project is herkenbaar door de omzoming met behulp van houten balken rond zowel de site als de verschillende gemeenschappelijke ruimtes. De aanleg buiten springt in het oog dankzij de inrichting van een elegante tuin met een gevarieerd samengesteld plantenpalet, een heerlijk groene ontmoetingsplek waar het sereen vertoeven is.

Onberispelijke kwaliteit van materialen

  • ex_1_moodboard.jpg

  • 4ok.jpg

  • 2ok.jpg

  • 1ok.jpg

  • 5ok.jpg

  • 3ok.jpg

For a universe
that fits you

Diane Busselen - Residential Customer Advisor & Architect

Van studio tot driekamerpenthouse, alle appartementen zijn ontworpen met het oog op de perfecte balans tussen absoluut comfort en de verbinding met de natuur. De kwaliteitsmaterialen zijn met zorg uitgekozen en stellen u afwerkingen voor die op vlak van uitvoering in twee varianten verkrijgbaar zijn: Design of Premium.

Het gebruik van natuurlijke elementen en de combinatie van lichte tinten dragen bij tot het unieke karakter van uw interieur. De keukens zijn volledig uitgerust, met een eigentijds en strak design en op maat gemaakt voor elk type appartement.

RISE

REAL ESTATE INVESTMENT SECURE & EASY

Rendement van 4% gegarandeerd

In tijden van economische onzekerheid zijn investeerders altijd op zoek geweest naar veiligere alternatieven om hun geld in te investeren. 

Dat is precies wat "RISE" biedt.

Ons vastgoedbeleggingsproduct is ontworpen om u te helpen uw financiële doelen te bereiken zonder onnodige risico's te nemen in volatiele markten.

Meer info Ontdek het aanbod

19
Studios


van 40m² tot 59m²

17
Appartementen
1 slaapkamer


van 66m² tot 78m²

74
Appartementen
2 slaapkamers


vanaf 92m² tot 121m²

13
Appartementen
3 slaapkamers


van 124m² tot 247m²

For a green dimension

Milieuprestaties

Het concept van The W is afgestemd op het beleven van alle modern comfort op een milieuvriendelijke manier.
Daarvoor werkt Eaglestone samen met CO2Logic (www. co2logic. com). Zo meten ze de CO2-uitstoot van het project om die via innovatieve bouwtechnieken te verminderen en het klimaateffect van het hele project te berekenen, van de bouwfase tot het gebruik van het gebouw in de komende 60 jaar. Door deze aanpak kan meer dan 13.000 ton CO2e* gecompenseerd worden. Dankzij carbon offsetting, regenwateropvang, zonnepanelen, het bouwen met hout en de voorrang aan niet-gemotoriseerd verkeer op het terrein, zet het The W-project zich actief in voor een ecologische en verantwoorde aanpak. Verder zijn er stopcontacten voorzien voor het opladen van fietsen en liggen er kabels klaar voor het installeren van een oplaadstation voor elektrische wagens. Eaglestone steunt en respecteert de EPB-normen om van The W een project te maken dat aan de strengste milieunormen voldoet. The W onderschrijft een milieubewuste visie op lange termijn.   

*CO2 gelijkwaardig

Graph CO2 neutral

Appartementen te koop

Alleen te koop. Geen verhuur.
Vul voor meer informatie dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Verplichte veld
Verplichte veld
Verplichte veld
Verplichte veld
Geef een geldig e-mailadres in
Verplichte veld
Verplichte veld
Verplichte veld
Verplichte veld

Validatiefouten opgetreden. Controleer de velden en druk nogmaals op verzend.

One or more errors prevented submission of the form. Please correct and try again.

(*) Verplichte velden

Bedankt. Uw bericht werd succesvol verzonden.

Contacteer ons
voor meer info